Portaal   Forum   Véél Gevraagd   Galerie   Kalender  

Site Navigatie

Inhoud:Snel-Toegang:
Besturing:Extra Besturing:
 
 

Internet SpeedTest

Internet Up/DownLoad SpeedTest

De Verklaring van deze Tests kan hier zo spoedig mogelijk gelezen worden, we denken nog steeds na om de Mogelijkheden een beetje Uit te Breiden.

Internet SpeedTest

 

PoortChecker

WinMX PoortCheck Tool
Onherstelbaar Defect tot Nader Order!
*ToolCredits: Piney, KM & Josh*
 

Tijd Controle

Woensdag, 07 Okt 2015, 18:20 uur


Woensdag, 07 Okt 2015, 18:20 uur

(Check je BoardVoorkeuren Indien deze Tijden Afwijken!)

 
 

<<>>
Onbeantwoorde Berichten
Oktober 2015
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Er is Vandaag Géén Jarige onder ons.
Toekomstige Evenementen
Viering: Columbus Day
DagVullend Evenement op Maandag, 12 Okt 2015

Herhaling Iedere 2de Maandag van Oktober - Iedere 1 Jaar
Griezel: Halloween
DagVullend Evenement op Zaterdag, 31 Okt 2015

Herhaling Iedere 31ste Dag van Oktober - Iedere 1 Jaar
Viering: Allerheiligen
DagVullend Evenement op Zondag, 01 Nov 2015

Herhaling Iedere 1ste Dag van November - Iedere 1 Jaar
Viering: Allerzielen
DagVullend Evenement op Maandag, 02 Nov 2015

Herhaling Iedere 2de Dag van November - Iedere 1 Jaar
Viering: Veterans Day (VS)
DagVullend Evenement op Woensdag, 11 Nov 2015

Herhaling Iedere 11de Dag van November - Iedere 1 Jaar
<<>>
Agenda/Dag
Oktober 2015
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

  

  

  

 

 

Promotie

Link naar Ons

Je kan ons Helpen Groeien door ons te Promoten, je kan dit doen door te Linken naar Dutch *aGoGo! International! in je Onderschrift, Profiel of Posts op Andere Sites.
Je kan hiervoor gebruik maken van:


HTML-Code:


BBCode:


URL/Web-Adres:


(Klik en Kopiëer!)

 
 

Credits

Complimentaire Links
Onze Engelse Portaal Pagina
SiteStats Ondersteuning

NetMetrics Ondersteuning

HitLocator Ondersteuning

Engelse Stijl Ondersteuning      Duitse Stijl Ondersteuning

Engelse Forum Ondersteuning   Nederlandse Forum Ondersteuning

IP Spion Ondersteuning

WinMX WordPress Blog

 
 

Verberg Verklaring

Radio

Alléén Indien OnLine

Radio Dutch *aGoGo International!
Radio Dutch *aGoGo International!
Klik & Tune In!

Dit Audio Streaming Station is Vaak OffLine, heeft géén Advertenties of DJ's en heeft een Laag Gelimiteerd Maximum LuisteraarsAantal Ingesteld.
Als je Géén Muziek Hoort Komen uit de PopUp Na het In Tunen.. Dan moet je MediaPlayer Plugin Toestaan om te Draaien of onze Site als Veilig en Vertrouwd Toevoegen in je Browser Instellingen.
Na al het Bovengenoemde Nog Steeds géén Muziek? ..Dan is het Station Vermoedelijk OffLine of het Maximum LuisteraarsAantal zou Bereikt kunnen Zijn! ..Ongeacht het Plaatje Knipperend met de Tekst.. "On Air",
Sorry, Probeer het Later gerust nog eens!

Deze Muziek Draait Absoluut NIET om een Inkomen te Genereren of Geld hiermee te Verdienen!!

Het is Gewoon wat Onschuldig Vermaak op Zéér Kleine Schaal!

 
 

Introductie

Welkom
Hallo allemaal,

Om te beginnen willen we je welkom heten op dit gedeelte van onze site waar je elkaar kan helpen, over sommige dingen kan discusiëren en vragen kan posten.
Niet alles hoeft WinMX gerelateerd te zijn.. kijk gewoon goed in welke sectie je moet posten wat je wilt posten... en als dat nergens is wil je mischien de offtopic/discussie sectie kiezen (of mischien hoort het wel helemaal niet thuis op dit forum?).

Registreer alsjeblieft je persoonlijke account, welke je toegang zal geven tot extra mogelijkheden (teveel om hier op te noemen) maar vooralsnog mag je ook gewoon ongeregistreerd lezen (we zien nog wel hoe dit zich verder ontwikkeld.. misschien veranderen we dat samen met sommige regels later nog als dat nodig blijkt).
Nadat je hebt geregistreerd ontvang je een E-Mail die een activatie link bevat, bezoek deze link (klik erop!) en je account is een feit!!

Ontving je geen E-mail? Check dan je spam map en markeer de betreffende E-Mail als veilig!! (accepteren dus! het IS veilig!)

Wat we hier niet accepteren is ..plaatsen van illegale links/downloads/materiaal, scheldwoorden, probleem veroorzakers, spam en adverteren!
Berichten worden om deze redenen eventueel aangepast of zelfs verwijderd en als we vinden dat we geen keus hebben zouden we zelfs de ban/blokkeer functie kunnen gebruiken (hoewel we liever géén van die dingen doen).

Emails en privé berichten hiervandaan verstuurd gaan via dit forum en niemand zal het geadresseerde of afzenders adres zien, maar respecteer alsjeblieft elkaars privacy en gebruik deze opties alléén indien uitgenodigd/gevraagd (net als in onze chatrooms op het WinMX netwerk en het WWW).

Je kan Administrators en Moderators via een privé bericht klachten sturen als je dit nodig acht!

Probeer gerust uit hoe je moet posten of speel wat in de test sectie, maar hou het leuk en netjes zoals hieboven uitéén gezet!

Uiteraard hopen we dat je je hier zal vermaken en menig uurtje hier door zal brengen met mensen helpen, hulp krijgen, plezier maken of alleen berichten lezend!

Er vanuitgaande dat we je voorlopig genoeg hebben geïnformeerd, rest ons alleen nog je héél véél plezier te wensen en vergeet niet dat we ook de live chatrooms hebben (momenteel onder constructie of offline) op WinMX en het WWW, we hopen je daar ook vaak te zien!

 
 

Site Mededelingen

Laatste Site Mededelingen
WinMX AutoRetry v2.04
Afzender: Joshua203 Donderdag, 17 Feb 2011, 18:13

WinMX AutoRetry v2.04 is een leuk klein Tooltje dat je kan helpen om je WinMX zovaak mogelijk te laten zoeken naar bestanden.

Dit is een portable file die je waar je maar wilt kan plaatsen en starten, het zal niets installeren ..het zal gewoon alléén starten!
AutoRetry zal welke (eerder of later gestarte) WinMX versie dan ook detecteren en nadat Autoretry je transfer scherm ziet zal het zich verstoppen in je SyteemLade/SystemTray totdat je er weer op klikt of je WinMX wordt afgesloten ...dan zal het weer tevoorschijn komen om je eraan te herinneren dat het nog steeds aan staat/loopt.

AutoRetry v2.04 zal het je mogelijk maken om telkens opnieuw naar 5 geslecteerde bestanden te zoeken of als je minder dan 5 bestanden selecteerd (of géén) zal het continu naar de geselecteerde bestanden zoeken en willekeurig naar de resterende van de maximale 5 bestanden.

Voor zover ik weet zal AutoRetry op elke Windows versie en elke WinMX versie werken ( zelfs QuickMX versie 1.2.3, welke het maximum limiet zelfs zou opschroeven naar 10 bestanden! ...als je QuickMX alléén maar kon vinden en aan de praat kon krijgen :lol: )

Je kan AutoRetry v2.04 hieronder DownLoaden:

Bijlage:
AutoRetry v2.04.exe


Véél plezier ermee ;)

Groetjes,
...Joshua203


Bekeken: 2204  •  Reacties: 0  •  Plaats een Reactie Omhoog

Poort Controle voor WinMX en z'n Cliënts
Afzender: Joshua203 Woensdag, 17 Nov 2010, 04:45Een nuttige OnLine Tool is Toegevoegd aan onze Portaal Pagina om mensen te helpen Controleren of ze hun Poorten voor WinMX Correct Geopend hebben (Firewall en Router Instellingen) deze Tool werkt ook prima om Chatroom Server Poorten te Testen.

Het Controleerd de door jou gekozen Poort(en) om te Testen (TCP Poort voor Secondaire en UDP Poort voor Primaire Verbinding) en zal je vertellen of deze Poort(en) Open of Dicht zijn, maar ook of WinMX (of welke WinMX Cliënt dan ook) Reageerd op die bepaalde Poort(en).
Dit betekend dat WinMX of de ChatRoom Server Aan moet Staan tijdens de Tests, anders zal de Tool je vertellen dat WinMX of de Server/Cliënt Niet Aanstaat omdat het niet kan Communiceren met with WinMX.

Vooralsnog kan de PoortChecker door iedere Bezoeker gebruikt worden (Geregistreerde Leden en Ongeregistreerde Gasten) maar we veranderen dit mogelijk in de nabije toekomst om onze Gelimiteerde BandBreedte te sparen voor de mensen die tijd gemaakt hebben om Lid te worden en zich hebben Geregistreerd voor hun eigen Persoonlijke/Privé Account (Gratis, ...zoals alles op deze Site!)

Als er Vragen zijn over dit Onderwerp Post dan gerust Vragen hierover en ik zal dan mijn uiterste best doen een Zinnig Antwoord te geven.

:thumbs: Tot Slot wil ik Piney bedanken voor het delen van z'n Kennis hierover met ons!! :thumbs:

De PoortChecker kan gevonden worden in één van de Blokken aan de Linker Kant van de Portaal/Entree Pagina!


Bekeken: 3422  •  Reacties: 0  •  Plaats een Reactie Omhoog

MSN WachtWoorden en dergelijken
Afzender: Joshua203 Maandag, 18 Okt 2010, 12:24

* :sos: :skull: :sos: :skull: :sos: :skull: :sos: :skull: :sos: *

De laatste tijd blijken méér en méér mensen uit mijn MSN-vrienden lijst onbedoeld hun wachtwoorden te hebben prijs gegeven, wat betekend dat hun account-besturing in handen komt van zomaar een vreemdeling/bedrijf!!

Dit is vermoedelijk de oudste truuk uit het handboek van het hacken van iemand's account maar véél mensen lijken hier nog steeds in te trappen.

Hier volgt een voorbeeld van hoe ze je verleiden om je je wachtwoord te ontfutselen en je ze zelfs legaal toestemming geeft om je account binnen te gaan/te gebruiken en post/spam op jouw naam te verzenden naar al je vrienden:

Je ontvangt een email van één van je vrienden (uit je vrienden-lijst, ééntje die reeds in deze truuk is gestonken) waarin bijvoorbeeld staat dat deze persoon je een GEHEIM BERICHT HEEFT GESTUUURD/EEN PRIJS GEWONNEN HEEFT/JE MSN RUIMTE (SPACE) OF FOTO'S EEN CIJFER HEEFT GEGEVEN (met de bedoeling om je nieuwschierig te maken), je moet dan op een link in de ontvangen email klikken om dat bericht te kunnen zien, dan kom je op een pagina waar je email account reeds is ingevuld en je hoeft alleen je wachtwoord maar in te vullen...
...DOE DIT NOOIT!!

Bijna niemand zal ooit de algemene voorwaarden aanklikken en lezen, zou je dat wel doen dan zal je kunnen lezen dat je hun machtigd controle te hebben over je account en dat ze zo toestemming van je krijgen om zich toegang te verschaffen tot je vrienden-lijst om ze periodiek onder jou naam deze zelfde misleidende emails toe te sturen, zoals die ene die jijzelf ook van hun ontving onder de naam van een vriend (die nergens vanaf weet).

Dus laat je niet verleiden om je wachtwoorden prijs te geven!!!

Als je reeds in deze truuk bent gestonken kan je ze éénvoudig weer buitensluiten door je WACHTWOORD TE VERANDEREN!!!

Als je van één van je vrienden een dergelijk bericht ontvangt informeer ze hier dan over en verwijs ze a.u.b. naar deze uitleg hier op deze site zodat ze het "hoe en waarom" snel zullen begrijpen!

Ik hoop dat dit bericht een goede waarschuwing is voor mensen die geneigd zijn in deze val te trappen, want dat is simpelweg wat het is ... een VALKUIL!

P.S.: Deze truuk wordt ook vaak gebruikt om een SMS-Abonnement aan je te verkopen, wat nog véél erger is dan hierboven beschreven!!!


Bekeken: 1740  •  Reacties: 0  •  Plaats een Reactie Omhoog
 
 

Nieuws

Laatste Nieuws Berichten
IE & FF 64bit Edities & Flash plugins
Afzender: Joshua203 Donderdag, 10 Feb 2011, 01:17

Hallo allemaal,

Tot voor kort was het géén goed idee om Internet Explorer 64bit Editie te gebruiken omdat er géén Flash Plugin voor was.

Voor zover ik kan zien is dat nu veranderd door uitgave van de final release van Adobe Flash Player 11

Hier zijn de links naar de downloads voor diegenen die niet automatisch hebben kunnen updaten (omdat ze een Pré-Release versie in gebruik hadden) ;) :

Klik >>HIER<< voor Internet Explorer (zowel 64bit als 32bit ondersteuning)

Klik >>HIER<< voor alle andere Versies (zowel 64bit als 32bit ondersteuning)

Volledige Info:
http://www.adobe.com/products/flashplayer.html

Véél plezier ermee,
...Joshua203


Bekeken: 1638  •  Reacties: 3  •  Plaats een Reactie Omhoog

Gecodeerde Web ZoekOpdrachten
Afzender: Joshua203 Donderdag, 26 Aug 2010, 01:31

Ooit gewenst dat je zoektochten op het internet "een beetje" meer privé waren?

Probeer het eens door gebruik te maken van Google's Beta versie voor gecodeerd (SSL) zoeken via één van deze onderstaande links in plaats van het adres van je gebruikelijke Google Zoek Machine:

https://www.google.com
https://encrypted.google.com

Met Google over SSL kan je gebruik maken van een "end-to-end" gecodeerde zoek oplossing tussen je computer en Google. Dit beveiligde kanaal helpt je om je zoekopdrachten en je zoekresultaat pagina's te beschermen zodat ze niet onderschept worden door een derde partij. Dit bied je een veiligere zoek ervaring en meer privacy.

Bron en meer info kan hier worden gevonden (Engels-talig):
http://www.google.com/support/websearch ... 3733&hl=en


Bekeken: 1335  •  Reacties: 0  •  Plaats een Reactie Omhoog
 
 


Enquèttes/Peilingen

Laatste Nieuwe Enquèttes/Peilingen
Hoe ziet deze Enquètte er uit?
Prachtig 0%  0%  [ 0 ]
Mooi 33%  33%  [ 1 ]
Gewoon 33%  33%  [ 1 ]
Niet Mooi 0%  0%  [ 0 ]
Oer Lelijk 33%  33%  [ 1 ]
Totaal Aantal Stemmen : 3 Toon Onderwerp
 
 

Schenkingen/Donaties

PayPal Schenkingen/Donaties

Schenken/Doneren via Paypall aan Dutch *aGoGo! International! is een Manier om ons te Helpen de Kosten van de Server en het Domein te Betalen.
Dit is dus Niet om enige Winst te Maken.
Doe a.u.b. alléén een Schenking als je Zeker Weet dat je het Bedrag van je Schenking kan Missen en het ons Gunt, het Schenken van een Bedrag geeft je géén Extra Priviléges van Welke Soort dan Ook (hoe hoog het bedrag van je schenking ook is).
Mocht je Besluiten toch een Schenking te doen dan zijn wij er Uiteraard wel héél Blij mee!!
Hou er a.u.b. ook Rekening Mee dat Schenkingen Onherroepelijk zijn en Terugbetaling van een Schenking in géén enkel Geval zal Plaatsvinden (voornamelijk in verband met de kosten en moeite die dit voor ons met zich mee zou kunnen brengen of veroorzaken).

Nadat je het Bedrag dat je wilt Schenken hebt Bepaald in het Menu, kun je doorgaan door op de Doneer Knop te Klikken dit zal je PayPal Scherm Openen.
(Paypal is een Gerenormeerde Internationale Organisatie die zich bezighoud met WereldWijd Vertrouwde Betalingen via het Internet).


 
 

<<>>
Onbeantwoorde Berichten
Oktober 2015
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Er is Vandaag Géén Jarige onder ons.
Toekomstige Evenementen Uitgenodigd Geplaatst door
Viering: Columbus Day
DagVullend Evenement op Maandag, 12 Okt 2015

Herhaling Iedere 2de Maandag van Oktober - Iedere 1 Jaar
Iedereen Joshua203
Griezel: Halloween
DagVullend Evenement op Zaterdag, 31 Okt 2015

Herhaling Iedere 31ste Dag van Oktober - Iedere 1 Jaar
Iedereen Joshua203
Viering: Allerheiligen
DagVullend Evenement op Zondag, 01 Nov 2015

Herhaling Iedere 1ste Dag van November - Iedere 1 Jaar
Iedereen Joshua203
Viering: Allerzielen
DagVullend Evenement op Maandag, 02 Nov 2015

Herhaling Iedere 2de Dag van November - Iedere 1 Jaar
Iedereen Joshua203
Viering: Veterans Day (VS)
DagVullend Evenement op Woensdag, 11 Nov 2015

Herhaling Iedere 11de Dag van November - Iedere 1 Jaar
Iedereen Joshua203
<<>>
Agenda/Dag
Oktober 2015
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Evenementen OverZichtLijst 

 | 

DagDag 

 | 

WeekWeek 

 | 

MaandMaand 
 

Toon WoordScanner

WoordScanner

 


Statistieken

Site/Forum Satistieken

Statistieken


Totalen:
Berichten: 137
Onderwerpen: 33
Mededelingen:3
VasteGeprikte:1
Bijlagen:8Gemiddelden:
Onderwerpen per Dag: 0
Berichten per Dag: 0
Bezoekers per Dag: 0
Onderwerpen per Bezoeker: 1
Berichten per Bezoeker: 2
Berichten per Onderwerp: 4Leden: 55
Ons Nieuwste Lid is Maclobster

 
 

OnLine Info

Wie is OnLine

Totaal:4

Geregistreerd:4

Verborgen:0

Gasten:0


Online Bezoeker Record: 52
Op Vrijdag, 21 Sep 2012, 11:37

Geregistreerde Bezoekers: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]

Legenda:
Beheerders, Algemene Moderators 
 
 

Beheerders
Joshua203
Moderators
Lady*in*Red
 
 

Laatste Nieuwe Leden

BezoekersNaam:Lid Sinds:

Maclobster 27 Feb 2013
TestJosh 06 Mei 2012
Asha 25 Feb 2012
tollenaers 12 Jan 2012
DeGroninger 22 Okt 2011
mayke 08 Jun 2011
pieleke 25 Apr 2011
EenWatjuh 06 Apr 2011

 
 

Meest Actief

BezoekersNaam: Berichten:

Joshua203 92
Maclobster 35
Evenstar 5
Marinuz 2
Lady*in*Red 1
ReGenerics 1
Lisp 1

 
 

DownLoads

BestandsNaam:Grootte:

WinMX AutoRetry 2.04 36 KB

 
 

SpotLicht

Willekeurig Lid

Typo


Inactieve Bezoeker

Inactieve Bezoeker

Geregistreerd:29 Mrt 2011, 06:42
Berichten:0
WoonPlaats:Sint Petersburg/Rusland

 
 

Link Wolk

Leden Profiel Links
Flash- of Java- Fout.
 
 

Verberg Crawler Box

Web Crawlers

10 Laatst Gedetecteerde Bots
CommonCrawl [Bot]
07/Okt/2015, 18:20
Google [Bot]
07/Okt/2015, 18:16
Yahoo [Bot]
07/Okt/2015, 18:01
DotNetDotCom.org [Bot]
07/Okt/2015, 17:32
Bing [Bot]
07/Okt/2015, 08:31
Exabot [Bot]
07/Okt/2015, 00:25
Ahrefs [Bot]
02/Okt/2015, 10:52
Baidu [Spider]
27/Sep/2015, 16:27
Linkdex [Bot]
27/Aug/2015, 18:23
Facebook [Bot]
31/Jul/2015, 18:36